Betalningsalternativ

Betalningsmetoder

När du handlar i vår webbutik kan du välja mellan olika betalningsmetoder - beroende på hur stor din beställning är och dina personliga preferenser. Följande översikt ger dig en allmän uppfattning och bör underlätta ditt beslut.
Vilken betalningsmetod är säkrast?
En tillförlitlig säkerhetsstandard är vår högsta prioritet. Alla betalningsmetoder som vi erbjuder anses därför vara helt säkra och har under åren etablerat sig som beprövade betalningsmetoder inom onlinehandel.
Kan jag fortfarande ändra den valda betalningsmetoden?
Av tekniska skäl är det tyvärr inte möjligt att ändra betalningssättet senare. Om du vill betala med PayPal i stället för förskottsbetalning kan du avbryta beställningen och göra en ny beställning i vår webbshop med rätt betalningsmetod.

Med PayPal kan du betala snabbt och säkert. Genom att lämna dina bank- och kreditkortsuppgifter till PayPal behöver du inte ange dem på nytt vid varje köp. Använd ditt befintliga PayPal-konto och betala bekvämt för din beställning hos oss.
PayPal Express
Med PayPal Express kan du förkorta beställningsprocessen ännu mer. En knapp i kundvagnen leder dig direkt till ditt PayPal-konto, så du behöver inte registrera dig hos oss. Beställningsinformation som kreditkorts- och adressuppgifter överförs direkt av PayPal och behöver inte fyllas i igen.
  • När du har skickat din beställning kommer du att omdirigeras till PayPal. Där kan du göra bokningen genom att klicka på knappen "Betalning".
  • För att kunna betala via PayPal behöver du ett PayPal-konto.
  • Du kan skapa ett eget PayPal-konto gratis på paypal.com.
  • Beställningen skickas så snart vi har mottagit din betalning och alla artiklar är tillgängliga.
  • En annan leveransadress kan endast anges innan beställningsprocessen avslutas, därefter är det inte längre möjligt att ändra den.
  • Det maximala ordervärdet är 5 000 euro inklusive fraktkostnader.
  • När du betalar med PayPal är det inte längre möjligt att ändra leveransadressen efter att beställningen har mottagits.
  • Du kan ta reda på om delbetalning är möjligt för dig efter att du har skickat beställningen i beställnings-/betalningsinformationen på PayPal-sidan.
Förresten är det alltid gratis för dig att betala med PayPal - vi tar hand om avgifterna.

Bekvämt och beprövat: Betalning genom debitering av ditt kreditkort (VISA, MasterCard eller American Express). Du anger ditt kreditkortsnummer, giltighets- och verifikationsnummer och vi överför uppgifterna med hjälp av säker kryptering. Därefter kommer du till 3D-Secure-säkerhetskontrollen i din bank. Några sekunder senare kan din beställning redan behandlas. Beloppet debiteras inte förrän varorna har skickats.

Med Apple Pay kan du handla i vår webbshop särskilt snabbt och enkelt, eftersom du betalar med iPhone, iPad eller iMac - de enheter som du alltid har med dig.

Tack vare Apple Pay behöver du inte fylla i några formulär eller skapa ett kundkonto när du handlar online med din Apple-enhet. När du har angett dina kontoinformationer en gång i Wallet-appen väljer du Apple Pay som betalningsmetod i kassan. Du kan ansluta Apple Pay till både ett kreditkort och ett girokort, till exempel ditt Sparkassen girocard. Bekräfta sedan betalningen enkelt och säkert via Face ID eller Touch ID.

På din MacBook Pro bekräftar du köpet med Touch ID på Touch Bar. Om du använder en MacBook eller en Mac utan Touch Bar tar iPhone eller Apple Watch över ID-proceduren. Observera att alla enheter använder samma iCloud-konton och att du först måste aktivera betalningen på din MacBook eller Mac i appen Apple Wallet.