-18%

Kryptonite KryptoFlex 1018 Combo Spiral Cable Lock (180cm)

Regular Price 336,86 kr Special Price 275,63 kr
I lager
SKU
3500-483
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

KryptoFlex-kabellåsen är den perfekta följeslagaren för korta stopp under dagen på landsbygden. Kabellåsen är lätta och lätta att transportera tack vare sin lilla förpackningsstorlek. Längden ger användaren många möjligheter att ansluta sin cykel och komponenter till ett fast föremål.

Säkerhetstips:
Kabellås kan också användas för att säkra hjälmar, jackor och utomhustillbehör.

Funktioner:

  • Flexibel flätad kabel av stål ökar motståndskraften mot snitt
  • Låshuvudet roterar 360° för enklare hantering
  • Integrerat fyrsiffrigt justerbart kombinationslås
  • Combo Safe-program
  • Längd: 180cm
  • Diameter: 10mm
  • Vikt: 0.57kg

KRYPTONITE - SAFETY FIRST
Den amerikanska premiumtillverkaren av säkerhetslås har erbjudit ett bättre stöldskydd för cyklar sedan starten i en VW-bil 1971. KRYPTONITEs grundare Michael Zane insåg behovet av cykellås i början av 70-talet för att göra vägarna säkra igen och uppfann det första U-låset. U-låset utsattes också för ett trettio dagars hårt test direkt i New York, där antalet cykelstölder var extremt högt. I det här testet stals alla löstagbara delar omedelbart efter att cykeln parkerats och låsts. Trots att KRYPTONITE-låset attackerades flera gånger höll det stånd så att cykelramen och låset fortfarande fanns kvar i slutet av testet.

Förutom sina högkvalitativa produkter står KRYPTONITE också för utmärkt kundservice och erbjuder sina kunder ett extra stöldskyddspaket för ännu mer säkerhet. Detta erbjudande visar tydligt att företaget står helt och hållet bakom sina produkter och sätter en ny säkerhetsstandard. Stöldskyddet är nu tillgängligt i 23 länder, bland annat Tyskland, Österrike och Schweiz, och kostnaderna varierar beroende på vilket lås som används och hur länge skyddet varar.

I dag sträcker sig KRYPTONITE:s produktsortiment inom cykelsektorn från U-lås till kedjelås och kombinationer av U-lås och kabellås. KRYPTONITE har också utökat sitt sortiment av säkerhetsartiklar för vinter- och elsporter. KRYPTONITE-låsen kännetecknas av sin maximala passform för mångsidig låsning samt låsens och nycklarnas hållbarhet. One Lock Solution ger dessutom ännu mer säkerhet med bara ett cykellås. Med KRYPTONITE-lås kan du vara säker på att din cykel stannar där du lämnade den och alltid är redo att cykla. Vi kompromissar inte när det gäller säkerhet och stöldskydd. #DIN SÄKERHET ÄR VÅR PRIORITET

Mer information
Mer information
MärkeKryptonite
tillverkarens nummer3500-483
vikt570g
låstypkabellås
FärgSvart
säkerhetsnivå1
låsmekanismKombination
Kedja/kabellängd180cm
Kabel / U-lås diameter10mm
Leveransens omfattning1 stycke
Hållare för montering vid cykeln ingår?Nej
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris
Kunder som tittade på denna artikel tittade också på
XLC CL-F24 Battery Headlight (LED | Reflektor | 10/25 Lux)
XLC CL-F24 Battery Headlight (LED | Reflektor | 10/25 Lux)
Regular Price 156,40 kr Special Price 114,54 kr
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!